Home Vijesti U Uvali sv. Eufemije na Rabu održana prva od ukupno 4 utrke Kupa Hrvatske kajakaške lige

U Uvali sv. Eufemije na Rabu održana prva od ukupno 4 utrke Kupa Hrvatske kajakaške lige

0
U Uvali sv. Eufemije na Rabu održana prva od ukupno 4 utrke Kupa Hrvatske kajakaške lige

Foto: Foto: Hrvoje i Ivica Hodak

 

Na rapsku kup utrku stiglo je devet klubova s ukupno stotinjak natjecatelja u kategorijama od škole kajaka do mladih juniora, u kajacima jednosjedima, dvosjedima, te kanuu jednokleku na stazi dugačkoj 500 m.

Rab danas oglas

 

Predsjednica domaćeg Kajak kluba Rab 83, Marina Grgurić pozdravila je sve natjecatelje pristigle na Rab, kao i predstavnike Hrvatskog kajakaškog saveza, predsjednika saveza Marka Ćurkovića i tajnika Branka Lovrića. Gospodin Ćurković također se, pozdravivši najprije legendu rapskog kajakaštva Ljubomira Pičuljana, obratio natjecateljima s par riječi poticaja izrazivši zadovoljstavo uspješnom organizacijom ovog sportskog događanja.

 

Regate kupa Hrvatske kajakaške lige osmišljene su kao poticaj upravo najmlađim sportašima kako bi stjecali što više natjecateljskog iskustva.

 

Na Rabu su svoju natjecateljsku formu pokazali kajakaši i kajakašice Kajak kanu kluba Aljmaš, KKK Jarun Zagreb, KKK Olimpik Slavonski Brod, KKK Matija Ljubek Zagreb, KKK Marsonia Slavonski Brod, KKK Belišće, Kajak kluba Hrvatska Kostajnica, KKK Mračaj Runovići i Kajak kluba “Rab 83”.

 

U Kajak klubu Rab 83 trenutno je nastupila smjena generacija pa su se Iva Matušan, Lucija Cerovski i David Blagdan istinski trudili u svojim individualnim disciplinama, no nisu uspjeli doveslati do odličja, već su svoje utrke završili na petom i šestom mjestu. Ipak pred njima je još duga sezona, a i novi su naraštaji pristigli u Klub, pa nema sumnje da će uskoro uslijediti i bolji rezultati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime