Home Vijesti Gradonačelnik Grgurić primio 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019.

Gradonačelnik Grgurić primio 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019.

0
Gradonačelnik Grgurić primio 12 finalistica izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019.

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Predsjednica direkcije Natalija Brkić, zahvalivši Gradu Rabu i TZ Grada Raba na uspješnoj višegodišnjoj suradnji, posebno je istaknula da je večerašnji izbor deseti jubilarni koji se odvija na otoku Rabu, dok je Novica Bogdanović kazao kako je upravo direkcija Kraljice Hrvatske od ove godine, po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, postala vlasnikom svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je, prema njegovim riječima, iznimna čast za Republiku Hrvatsku

Rab danas oglas

 

Gradonačelnik Grgurić srdačno je pozdravio organizatore i mlade sudionice izbora poželjevši im da se ugodno osjećaju na otoku te da opušteno uđu noć izbora. U spontanom razgovoru ukratko im je, uz osnovne informacije o otoku Rabu, nastojao približite njegove ljepote u svim godišnjim dobima, pozvavši ih da Rab posjete i u vrijeme odvijanja najljepšeg otočnog Adventa.

 

U kratkom predstavljanju finalistica Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika, doznali smo da i Rab ima svoju predstavnicu, mladu Maju Lončarević, pa je to dodatni razlog za večerašnji izlazak do grada.

 

U svakom slučaju, svi ste pozvani na Trg sv. Kristofora gdje vas čeka veliki spektakl finalnog izbora Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019., u čijem će glazbenom dijelu nastupiti grupa „Colonia“ te članovi plesne skupine Megablast.

 

U Lounge baru „Royal“ održat će se party dobrodošlice kao i službeni afterparty, na kojem će se novoizabrana Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti te prerezati Rapsku tortu slastičarnice Vilma Slastice.


Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. održati će se početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime