Home Vijesti Državni i županijski sindikalni predstavnici SSKH u posjetu Loparu

Državni i županijski sindikalni predstavnici SSKH u posjetu Loparu

0
Državni i županijski sindikalni predstavnici SSKH u posjetu Loparu

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Domaćin, Milorad Matahlija – povjerenik Sindikata u poduzeću Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o., njegov zamjenik Robert Pećarina i predsjednik Radničkog vijeća Kristijan Ivanić uz direktora Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o Zdenka Jakuca, te zamjenika načelnika Općine Lopar Dominika Paparića, ugostio je Marka Maslića, predsjednika SSKH Hrvatske i Roberta Maršanića, potpredsjednika SSKH, ujedno i sindikalnog povjerenika u PGŽ.

Rab danas oglas

 

Milorad Matahlija osvrnuo se na korektnu suradnju sa Upravom Lopar Vrutka i Loparka i Općinom Lopar te na potporu Sindikatu s viših instanca kojih je i sam član (Skupština SSKH). Kao jednu od aktivnosti, Matahlija je naveo sudjelovanje u kolektivnom pregovaranju te zaključenju Kolektivnog ugovora.

 

Predstavnici SSKH u našim komunalnim poduzećima ulažu velike napore kako bi članovi mogli izražavati zajedničke interese i ciljeve važne za njihov gospodarski i socijalni položaj kao i u promicanje prava radnika.

 

Nakon kratkog upoznavanja s djelatnostima koje obavlja poduzeće Lopar Vrutak d.o.o. i Loparko d.o.o. od strane direktora, te obraćanja i pozdravnih riječi predstavnika SSKH, uslijedilo je zajedničko druženje uz upoznavanje s djelatnostima poduzeća na terenu.

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime