logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Četvrtak, 20 Lipanj 2019 06:37

Snježana Perić u novoj suradnji s klapom Kolapjani i skladateljem Daliborom Pircom

Napisao/la Krešimir Butković
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)
Snježana Perić u novoj suradnji s klapom Kolapjani i skladateljem Daliborom Pircom Foto: Hrvoje Hodak

Rabljanka Snježana Perić, ponovno svojom suradnjom s poznatom klapom Kolapjani i skladateljem Daliborom Pircom hrli ususret novom hitu pod nazivom ''Hodam dalje''.

 

Video sadržaj

 

Pjesma koja odiše Mediteranom, nesebičnom ljubavi, nadom i predanošću životu osvaja na prvo slušanje. Perić je ponovno ušla u dubinu emocija propitujući muško-ženske odnose, zaogrnuvši ih svojom poznatom poetikom koja otapa i suri dalmatinski kamen. Ne sumnjamo da će i ova pjesma, napisana za ''Večeri dalmatinske pisme – Kaštela 2019'' imati milijunski broj pregleda kao i poznati hit Rabljanke pod naslovom ''Ne more mi bit'' u izvedbi klape Cambi (K. Kambelovac)

 

Klapa Kolapjani na svom Youtube kanalu navode i ovo:

- Nakon popriličnog uspjeha s pjesmom "Da kraj tebe zaspin vilo", klapa Kolapjani ovoga puta predstavlja se pjesmom "Hodam dalje" autorice Snježane Perić, koja potpisuje klapske klasike "Ne more mi bit" i "Nisan te sriće". Glazbu kao i za prošlu pjesmu potpisuje Dalibor Pirc, koji je zajedno s producentom Tonijem Eterovićem autor aranžmana. Mediteranska pop balada donosi priču o nadi beskrajne ljubavi, no ako tako i ne bude, ako se ne ostvare snovi, i ako nema snage - Hodam dalje!

Pročitano 1976 puta

seakayakcroatia