Home Vijesti Izvrstan koncert u Conte Neru Tamare Galović i Ivane Galić koje zakazuju novi susret na istom mjestu već 31. srpnja!

Izvrstan koncert u Conte Neru Tamare Galović i Ivane Galić koje zakazuju novi susret na istom mjestu već 31. srpnja!

0
Izvrstan koncert u Conte Neru Tamare Galović i Ivane Galić koje zakazuju novi susret na istom mjestu već 31. srpnja!

Foto: RabDanas

 

Tamara i Ivana upriličile su trosatni koncert nadahnut džezom, soulom, džez obradama rock i pop uspješnica. Obje su tako nizale vrhunske izvedbe u bravuroznoj instrumentalnoj pratnji gitariste Darka Horvata i pijaniste Paula Kempfa. Tamara je sinergiju s publikom zasigurno postigla pjevajući izuzetno tešku numeru Janis Joplin “Piece of my heart”, nakon koje su uslijedile ovacije oduševljenih poklonika dobre glazbe. Ivana je, pak, svojim doskočicama još više opustila atmosferu, ali je i dovela do usijanja svojim interpretacijama nakon kojih se publika spontano ustajala odajući priznanje talentu i glasovnim mogućnostima hrvatskom pjevačkom brilijantu poznatom na brojnim svjetskim pozornicama.

Rab danas oglas

Dotičući se talenata, ne smijemo zaboraviti i nastupe mladih i nadarenih pijanistica Lare Kaštelan i Petre Macolić s Raba. Tamara na svojim koncertima uvijek daruje prostor i mladima da steknu iskustvo i pokažu svoju nadarenost. Zadivljuje koliko te djevojke imaju sigurnosti u svojim nastupima i koliko su lišene treme. Naravno, tremi na ovakvom koncertu velikih profesionalaca nema mjesta.

Nažalost, iako je koncert trajao tri sata, naprasno ga je prekinuo snažan ljetni pljusak.

 

Vjerujemo kako će još biti prilike da čujemo Tamaru i Ivanu na Rabu, no, ukoliko ste propustili, prva prilika da to ispravite ukazat će vam se već u srijedu 31. srpnja u na istoj terasi, a Ivanu Galić, vokal koji se bez problema može nositi s brojnim poznatim svjetskim interpretima, skupa s Darkom Horvatom, moći ćete vrlo brzo slušati, na drugim ovogodišnjim Kantunima 2.,4.i 5. kolovoza.

 

Koncert u Conte Neru još jedan je od onih za pamćenje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime