Home Vijesti Romantika rapskih večeri u ozračju prelijepih rapskih Kantuna

Romantika rapskih večeri u ozračju prelijepih rapskih Kantuna

0
Romantika rapskih večeri u ozračju prelijepih rapskih Kantuna

Foto: RabDanas

  

Posjetitelji su se u bajkovitom ambijentu mediteranskog parka Dorke (Kantuna svjetla), veličanstvene gradske Pjacete (Kantuna susreta) i tajnovite Mahačeve vile (Skrivenog kantuna), mogli opustiti u jedinstvenom doživljaju rapskih ljetnih večeri, a sve je bilo začinjeno odličnim glazbenim programom. 

Rab danas oglas

 

 Ivana Galić, miljenica rapske publike, nastupila je i na dodatnoj večeri Kantuna

 

Uz spomenute Ivanu Galić i Darka Horvata na Kantunima su još nastupile mlade nade hrvatske pjevačke scene Ana BustrucNina Herr te Matej Mudrovčić Mudri, a možemo reći da je i otok Rab u Dejanu Kureliću, muškoj vokalno-gitarskoj polovici sjajnog akustičnog Dua Mellon, imao svojeg predstavnika na kolovoškim Kantunima. Uz Dejana, žensku polovicu jednog od najugodnijih iznenađenja glazbenog dijela Kantuna, čini izvrsna Severina Popov (vokal, ukulele, kazoo). Naime, ovaj uigrani riječko-rapski glazbeni dvojac svojim je izvedbama i biranim folk-rock repertoarom oduševio brojnu publiku i u Mahačevoj vili i na Pjaceti. 

 

Severina Popov i Dejan Kurelić – Acoustic Duo Mellon 

 

Kantuni su nakon lipanjskog izdanja i u kolovozu dokazali da izvrsno upotpunjuju ljetni segment kulturno-turističke ponude grada Raba, a oduševljeni komentari brojnih turista garantiraju da će, zahvaljujući i Kantunima, svojim kućama odnijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime