Home Vijesti Prvo školsko zvono za 75 rapskih prvašića

Prvo školsko zvono za 75 rapskih prvašića

0
Prvo školsko zvono za 75 rapskih prvašića

Foto: RabDanas

 

Mi smo bili na prvom jutarnjem okupljanju u BIC-u Matične škole Ivana Rabljanina Rab, gdje su prvašiće 1.a razreda, praćene roditeljima, raširenih ruku i uz kratki prigodni program dočekali učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda, a riječi podrške i ohrabrenja uputili su im; ravnateljica škole Anamari Šarin, gradonačelnik Raba Nikola Grgurić i njihova nova učiteljica Renata Žentil.

Rab danas oglas

 

Statistički gledano ove školske godine, broj prvašića na otoku Rabu istovjetan je onome od prošle godine. Ukupno je u OŠ Ivana Rabljanina Rab upisano 75 prvašića od toga u Matičnu školu 27 učenika (1.a – 12 učenika, 1.b – 14 učenika; I. odgojno-obrazovna skupina 1 učenik); u PŠ Banjol 7 učenika; PŠ Barbat 14 učenika; PŠ Mundanije 2 učenika; PŠ Supetarska Draga 7 učenika; PŠ Lopar 12 učenika i u PŠ Kampor 6 učenika.

 

Sa željom da oslobođeni svakog straha i strepnje, bezbrižno i sretno sjednu u svoje školske klupe, uvjereni u njihovu hrabrost i odlučnost da počnu ispisivati nove stranice svojih života, želimo im svako dobro i sreću u daljnjem školovanju.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime