logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 11 Rujan 2019 10:57

DUNDOVO d.o.o. - Raspored odvoza komunalnog otpada - Grad Rab (od 15.9. do 31.12.2019.)

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

 Iz Dundova d.o.o. stigla je obavijest o novom rasporedu odvoza komunalnog otpada za područje Grada Raba tijekom razdoblja od 15.09.2019. do 31.12.2019. koju Vam donosimo u cijelosti

 

 

Spremnike je potrebno pripremiti za pražnjenje najkasnije do 07:00 sati, odnosno od 21:00 sat prethodne večeri.

Svaki Korisnik usluge Dundova d.o.o. dužan je zadužiti individualni-čipirani spremnik, odnosno karticu za odlaganje miješanog komunalnog otpada. Također, svaki Korisnik dužan je predavati otpad (miješani i recikabilni) davatelju usluge (Dundovo d.o.o.). Za sve Korisnike koji postupaju suprotno od navedenog, propisana je Ugovorna kazna.

 

Obveza svakog Korisnika je pridržavati se rasporeda odvoza komunalnog otpada, odnosno otpad uredno pripremiti za odvoz isključivo na dane odvoza pojedine vrste otpada za pojedino mjesto. Zabranjeno je odlagati pojedine vrste otpada na dane kada se isti ne sakuplja prema rasporedu odvoza, odnosno nakon isteka vremena predviđenog za pripremanje i odlaganje otpada na mjesto sakupljanja.

 

Za besplatan odvoz glomaznog (krupnog) otpada potrebno je ispuniti Zahtjev za besplatan odvoz krupnog komunalnog otpada. Ukoliko spremnik, iz objektivnih razloga pružatelja usluge ne bude ispražnjen prema rasporedu odvoza, usluga se u pravilu vrši sljedećeg dana.

Korisnici usluge koji odlažu miješani komunalni otpad u količini koja premašuje volumen zaduženog spremnika (prepunjeni spremnik-otvoreni poklopac), dužni su zadužiti spremnik većeg volumena sukladan njihovim potrebama.U suprotnom podliježu Ugovornoj kazni.

 

Strogo je zabranjeno odlaganje otpada na javne površine, izvan spremnika i na sva ostala mjesta koja za to nisu predviđena.

 

Svaku promjenu podataka, Korisnik je dužan dostaviti Dundovu d.o.o. najkasnije 15 dana od promjene istih. Dostava netočnih podataka podliježe Ugovornoj kazni.

 

SAMO ČISTI OTOK JE SRETAN OTOK!

 

Pročitano 1931 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1