Home Vijesti Nova generacija kajakaša KK Rab 83 uspješno proveslala kroz Školu kajaka

Nova generacija kajakaša KK Rab 83 uspješno proveslala kroz Školu kajaka

0
Nova generacija kajakaša KK Rab 83 uspješno proveslala kroz Školu kajaka

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Barba Ljubo, kako ga unutar kluba zovu, je i na subotnjem natjecanju, uz Thomasa Pičuljana i braću Blagdan, Marina i Davida, bio jedan onih koji su pomogli mladom treneru kajakaša Davoru Tomaškoviću u organizaciji ovog natjecanja.

Rab danas oglas

 

Natjecanje je održano u prelijepoj rapskoj Uvali sv. Eufemije, a u ukupno tri utrke kajaka jednosjeda, na stazi dugoj 200 metara, natjecalo se 15 natjecatelja. Svi oni uspješno su prošli kroz ovogodišnju Školu kajaka koja je započela s radom u ožujku, a završila je ovim natjecanjem.

 

U prvoj utrci u kojoj su se natjecale djevojčice stare od 10 do 11 godina pobijedila je Doroteja Faflja. U drugoj, u kategoriji djevojčica starih od 8 do 9 godina, prva je na cilj stigla Jana Španjol, a u trećoj utrci dječaka u dobi od 8 do 12 godina najbolji je bio Filip Krstinić.

 

Bez obzira na plasman medalje su na kraju podijeljene svakom od natjecatelja i one će ih podsjećati na njihovo, prvo službeno natjecanje u ovom sportu.

 

Sve je njih, i na početku i na kraju ceremonije proglašenja rezultata, pozdravio Ljubo Pičuljan. Mladim kajakašicama i kajakašima zaželio je puno uspjeha u daljnjem bavljenju ovim sportom, ne zaboravivši pritom zahvaliti i roditeljima koji su u velikom broju došli popratiti ovo natjecanje. Roditelje je pak zamolio da, kada to zatreba, budu od pomoći mladom treneru Davoru Tomaškoviću.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime