logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 09 Listopad 2019 16:05

Obavijest roditeljima i učenicima o štrajku djelatnika u rapskim školama

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

S obzirom da je postupak mirenja između Vlade i školskih sindikata, koji je počeo u ponedjeljak, danas završio neuspješno, u četvrtak 10. listopada započinje najavljeni štrajk u osnovnim i srednjim školama diljem Hrvatske. S tim u vezi donosimo vam obavijesti koje smo primili od ravnateljstva dviju rapskih škola.

 

OSNOVNA ŠKOLA IVANA RABLJANINA RAB

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da se u četvrtak, 10. listopada 2019. neće održati nastava u OŠ Ivana Rabljanina Rab zbog najavljenog štrajka zaposlenika u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.Svi zaposlenici će toga dana biti na radnom mjestu od 8 do 13 sati, te će škola prema potrebi organizirati primjereni oblik odgojno-obrazovnog rada, posebno za učenike polaznike posebne odgojno obrazovne skupine i posebnog razrednog odjela. Učenicima će također, prema potrebi, biti omogućeno korištenje usluga programa produženog boravka.Sve dodatne informacije vezane uz štrajk možete dobiti na ili na broj telefona +385 91 5387 807

Ravnateljica Anamari Šarin, prof.

 

SREDNJA ŠKOLA MARKANTUNA DE DOMINISA RAB

Obavještavaju se učenici i roditelji da se, zbog štrajka zaposlenih u osnovnim i srednjim školama, u Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab dana, 10. listopada 2019. neće održati nastava.

Ravnateljica Anka Bišić, prof.

Pročitano 1546 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1