Home Vijesti COMET otišao na Rab! – Veliki uspjeh prof. Aleksandre Brmbote i rapskih gimnazijalaca

COMET otišao na Rab! – Veliki uspjeh prof. Aleksandre Brmbote i rapskih gimnazijalaca

0
COMET otišao na Rab! – Veliki uspjeh prof. Aleksandre Brmbote i rapskih gimnazijalaca

Foto: Profesorica Brmbota za vrijeme predstavljanja projekta / (izvor: facebook.com/eplusetwinninghrvatska)

 

U kategoriji najboljih hrvatskih gimnazijskih projekata nagrada je otišla Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab i projektu pod nazivom „Statistika naša svakidašnja“, čija je autorica profesorica matematike Aleksandra Brmbota.

Rab danas oglas

Svakako treba spomenuti i učenike koji su sudjelovali u njemu, a to su Andro Miš, Mario Kuparić, Ivan Lukas Andreškić, Antonija Beg, Ida Krstinić, Vito Debelić, Chiara Debelić i Sara Brmbota. U sklopu projekta učenici su, između ostalog, sudjelovali na Statističkoj olimpijadi (pri čemu su Chiara Debelić i Sara Brmbota zauzele visoko 13. mjesto u završnom krugu), izrađen je priručnik kao pomoć pri učenju statistike, kombinatorike i vjerojatnosti, a projekt je nadišao granice virtualnosti susretom sudionika na terenskoj nastavi u Rijeci.

 

Prof. Aleksandra Brmbota među najboljim odgojno-obrazovnim radnicima u protekloj školskoj godini 

ETwinning je najveća europska odgojno-obrazovna zajednica djelatnika predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, a financira se u sklopu Erasmus+ programa, najvećeg programa Europske unije u području obrazovanja, mladih i sporta. Profesorica Brmbota članica je eTwinning zajednice od 2016. godine. Spomenimo još da su projekti u kojima je sudjelovala do sada nagrađeni s trima Europskim oznakama kvalitete i četirima Nacionalnim oznakama kvalitete te da je profesorica ove godine uvrštena među 510 najboljih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2018./2019.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime