Home Vijesti Fokus „Demo Dana RABike“ na posebnim paketima ponude privatnim iznajmljivačima

Fokus „Demo Dana RABike“ na posebnim paketima ponude privatnim iznajmljivačima

0
Fokus „Demo Dana RABike“ na posebnim paketima ponude privatnim iznajmljivačima

Foto: RabDanas

 

Naš partner Giant Hrvatska nam je i za ovu priliku ustupio velik broj bicikala, sve redom vrhunskih strojeva, kraljeva u svojim kategorijama. Tako smo imali priliku isprobati modele: Trance 29 2, Anthem 29 2, XTC Advanced 29, Toughroad slr 1, Defy avanced pro1, Fathom eplus pro1, Fathom eplus power3 29/27,5, Stance eplus pro1 29/27,5, Trance eplus pro2, Explore eplus 4sta, Dailytour eplus 1lds, Stance eplus 2power.

Rab danas oglas

Veliko hvala vlasniku gospodinu Ivanu Stipiću koji nam ih je ustupio i koji je odvojio svoje vrijeme kako bi nam ih prezentirao.

 

Posebni paketi ponude namjenjeni iznajmljivačima

Fokus ovih „Demo Dana RABike“ bili su „naši“ privatni iznajmljivači kako apartmana tako i kuća za odmor, a pripremljene pakete suradnje prezentirao je vlasnik RABike-a, Valentino Grgurić:

RABike je specijalizirana trgovina i servis bicikala koji se ujedno bavi i iznajmljivanjem bicikala. Naš fokus i zadaća je omogućiti brojnim iznajmljivačima i njihovim gostima te svim ostalim biciklistima mogućnost kupnje vrhunskih bicikala marke Giant, te kompletnu servisnu podršku za sve marke i vrste bicikala bili to road, off road ili ebike bicikli. U našoj trgovini svakodnevno se može pronaći 20 različitih modela bicikala, a sve koji nisu u trgovini možemo imati u najkraćem roku dostavljene.

 

Svaki bicikl kupljen kod nas za vas kompletno sastavljamo i testiramo kako bi vi mogli bezbrižno uživati u vožnji. Isto tako svi kupci ostvaruju besplatan prvi servis koji se provodi unutar prva tri mjeseca od kupovine, kako bismo omogućili bezbrijekorno funkcioniranje vašeg bicikla. Svi bicikli dolaze s doživotnom garancijom na ramu/kostur, te dvogodišnjim jamstvom na sve ostale djelove osim potrošnih (lanac, gume, zračnice), a da bi se zadovoljili uvjeti jamstva potrebno je jednom godišnje pristupiti sevisu. Naš servis nudi vam opciju servisiranja svih djelova bicikla bilo da trebate zamjenu lanca ili zračnice pa do servisa suspenzije ili centriranja kotača. Cilj nam je da vaš bicikl bude u vrhunskom stanju kako bi ste s njime mogli proći velike udaljenosti u vožnji a ne u guranju (ukoliko vam to nije želja).

 

Za iznajmljivače smo stoga pripremili dva paketa ponuda:

  • Prvi paket ponude uključuje rentanje naših bicikala koju vršite po principu vaučera (kupujete određenu količinu vaučera koi dolaze u paketima po 5 komada, te se za svaki paket odobrava popust na cijenu rente, npr. za 5 kupljenih vaučera odobravamo popust od 10% na cijenu dnevnog najma bicikla (1 vaučer vrijedi za 1 bicikl/dan), što se više paketa vaučera kupi to je veći popust na cijenu dnevnog najma). U toj opciji iznajmljivači nemaju nikakavog rizika jer oni vaučere koje kupe mogu svojim gostima naplatiti u sklopu cijene najma apartmana ili im je zasebno naplatiti prilikom korištenja bicikla, a na nama je da bicikl u unaprijed dogovoreno vrijeme i terminu dostavimo na adresu te ga sa te adrese po završetku preuzmemo. Isto tako održavanje bicikla kompletno je na nama.
  • Drugi paket ponude omogućava da vi kao iznajmljivači kupujete bicikle kod nas, te na odeđene količine ostvarujete popust shodno količini bicikala koje uzimate (npr. za količinu od 5 bicikala moguće je ostvaiti do 25% popusta na cjelokupan iznos kupovine, te smo također u mogućnosti izdati vam R1 račun kako biste bicikle mogli staviti u trošak obrta/firme). Uvjet za to je da se dogovori održavanje bicikala isključivo kod nas minimalno jednom godišnje. Isto tako pružamo vam kompletnu podršku po pitanju kvarova i stojimo vam na raspolaganju u otklanjanju istih u najkraćem mogućem roku (npr. ako je vaš gost ostao u kvaru negdje na otoku pa čak i van otoka, mi sa svojim vozilom izlazimo na teren kako bismo mu omogućili nastavak vožnje).

 

Naša želja je da sudjelujemo u razvoju destinacije i na obostrano zadovoljstvo postavimo kvalitetne temelje za buduću suradnju, te da našim gostima pružimo kvalitetnu uslugu kakve se nebi posramile niti puno razvikanije bike-destinacije. Isto tako svi koji nisu bili u mogućnosti posjetiti nas prošlog vikenda mogu navratiti u našu trgovinu i dogovoriti zasebnu prezentaciju.

 

U svako doba dana dostupni smo za sva pitanja na e-mail: rabikeservice@hotmail.com ili na brojeve telefona: 098/1840092 i 098/1813044.

 

Do nekih novih „Demo Dana RABike“ vaš “RABike team“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime