logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 07:04

Raspjevano, zaigrano i slatko VALENTINOVO u SŠ Markantuna de Dominisa Rab

Napisao/la Terezija Maškarin, Matea Moras, Laura Lekaj
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Spomendan svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih, učenici Srednje škole Markantuna de Dominisa u Rabu odlučili su obilježiti uzbudljivim programom.

 

 

Uz pomoć strukovnog učitelja Alena Markovića i inspirativnih voditeljica Antonije Lukić i Antonije Debelić program je bio vrlo zabavan i duhovit, a sastojao od triju dijelova.

 

Na samom početku nekoliko prigodnih riječi rekla je ravnateljica Anka Bišić, nako čega je uslijedio prvi nastup u kojem su učenici Jolana Pičuljan i Ivan Deželjin, uz gitarsku pratnju prof. Marka Benjamina Štokića, izveli vokalni duet "Shallow". Uslijedio je kviz s prigodnim pitanjima vezanima uz ljubav i zaljubljene, a zatim i natjecateljski dio – djevojke protiv mladića. Natjecanje se sastojalo se od triju igara; pogađanja pjesme, glazbenog stolca i završne igre - tko će brže pojesti tortu. Djevojke su nadmoćno pobijedile rezultatom 3:0.

 

Prije samog događanja vrijedni su učenici 2. i 3. razreda, smjer – THK, pod vodstvom nastavnice Ivane Stojanove, izradili srca te ih prodavali u PC Mali Palit. Prodajom je prikupljeno 1.530 kn koje će se iskoristiti za potrebe Školske zadruge "KUŠ". Učenici i djelatnici Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab zahvaljuju svima koji su sudjelovali i koji su ih pratili.

Pročitano 982 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1