logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020 10:25

Obavijest iz Udruženja obrtnika Rab

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Poštovani obrtnici, s obzirom na nastalu situaciju, obavještavamo vas da ured Udruženja obrtnika Rab u skladu sa donesenim odredbama, Stožera civilne zaštite RH i epidemijološke službe, o spriječavanju širenja COVID-19, prestaje s primanjem stranaka u uredu, no nastavlja s radom kao i uobičajeno.

 

Sve upite možete slati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 051/771-469, pratite nas i na našoj web stranici obrtnici-rab gdje ćemo pokušati objaviti sve ono što je potrebno na jednom mjestu, da vam pomognemo u riješavanju vaših problema i nedoumica koje ste nam prijavili.

 

Također vas molim da pratite web stranicu HOK-a i portal Vlade RH koronavirus.hr, gdje se nalaze sve najnovije informacije koje bi vam mogle olakšati u ovoj situaciji da ne propustite koju bitnu informaciju za vaš obrt i djelatnike.

 

Znam da vam nedostaje puno informacija ili da vam neke od njih nisu jasne, stoga vam stojimo na raspolaganju da zajednički riješimo iste.

 

Srdačan pozdrav,

UO RAB - Tajnica Marija Matušan

Pročitano 298 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia