logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 25 Ožujak 2020 09:54

Novo radno vrijeme i ustrojstvo ambulanti opće medicine, stomatoloških ambulanti i specijalističkih ambulanti na području Grada Raba i Općine Lopar

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Obavještavamo sve otočane da će prema naputku Nacionalnog stožera Civilne zaštite i Ministra zdravstva Republike Hrvatske sve ordinacije zdravstvene zaštite na Rabu (i na području Grada Raba i Općine Lopar) raditi samo u prijepodnevnoj smjeni i po novom privremenom ustrojstvu.

 

Molimo da i dalje putem telefonskog kontakta s ordinacijama rješavate najveći dio svojih zdravstvenih potreba, a samo zbog nužnih i hitnih zbrinjavanja dolazite u ambulante.

 

Također zbog aktualne situacije će ulaz u zgradu Doma zdravlja u Palitu biti samo s južne strane zgrade, sa strane gdje se nalazi Hitna pomoć, a prije ulaska u zgradu pacijenti i svi drugi posjetitelji će morati proći kroz predprostor gdje će se ljudi upisivati, uzimati epidemiološki podatci i vršiti dezinfekcija.

 

Još jednom molimo da se svi bolesnici koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu i simptome upale dišnih puteva telefonski jave ili liječnicima opće medicine ili epidemiologu ili liječnicima u hitnoj medicinskoj pomoći, naglašavamo telefonskim putem.

 

Zbog olakšavanja kontakta i omogućavanja brze i vjerodostojne informacije o radu zdravstvenog sustava na otoku Rabu i o drugim okolnostima infekcije COVID 19 virusom, Dom zdravlje PGŽ je omogućio dodatni telefonski kontakt na broj telefona 091 25 18 107, kojeg možete zvati tijekom radnog vremena u danu.

 

Vjerujem da ćemo kao i do sada uspješno surađivati u interesu održanja našeg zdravlja i stabilnosti zdravstvenog sustava .

 

S poštovanjem, dr Zvonimir Španjol-Pandelo koordinator Ispostave Rab DZPGŽ.

Pročitano 2489 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1