Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Ožujak 2020 15:41

Upute Stožera civilne zaštite Općine Lopar – Izdavanje propusnica

Napisao/la SCZ Općine Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

S obzirom na ozbiljnost situacije izazvanu pandemijom virusa COVID-19, Stožer civilne zaštite Općine Lopar primoran je postupati u skladu sa niže navedenim uputama radi preventivne zaštite svih mještana. 

 

1. Svi oni kojima je potrebna propusnica molimo da Zahtjev za izdavanje propusnica šalju ISKLJUČIVO elektonskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Propusnica se vraća korisniku na e-mail adresu naznačenu u Zahtjevu. Zahtjev za preuzimanje propusnice možete preuzeti na službenoj web stranici Općine Lopar: http://www.opcina-lopar.hr/covid-19-izdavanje-propusnica/

 

2. Ukoliko niste u mogućnosti zatražiti propusnicu elektronskim putem (npr. starije osobe ili neposjedovanje računala), molimo da kontaktirate Općinu Lopar svaki radni dan (pon-pet) od 08:00-14:00 sati na broj tel: 051 775 593.

 

3. Radi velikog broja upita i zahtjeva za propusnice a radi organizacije posla vezano za isto, molimo da propusnicu zatražite 1 (jedan) dan prije korištenja, a propusnice koje će se koristiti vikendom (subota i nedjelja) potrebno je zatražiti najkasnije do petka u 14:00 sati.

 

Pročitano 1449 puta