Home Vijesti Dječji vrtić Pahuljica – Nova obavijest za roditelje koja vrijedi od 25. svibnja sukladno novima mjerama HZZJZ

Dječji vrtić Pahuljica – Nova obavijest za roditelje koja vrijedi od 25. svibnja sukladno novima mjerama HZZJZ

0
Dječji vrtić Pahuljica – Nova obavijest za roditelje koja vrijedi od 25. svibnja sukladno novima mjerama HZZJZ

Foto: RabDanas

 

  • Ulazna vrata vrtića bit će zaključana. Po dolasku pozvonite i pričekajte dolazak službene osobe. Dolazak će se odvijati isključivo u periodu od 6.30 do 08.30 sati, nakon toga dolazak nije moguć pa vas molimo da to poštujete.
  • Ukoliko se ispred vas nalazi drugi roditelj, ostanite na preporučenoj distanci od 1,5 metara odnosno izvan zgrade vrtića dok roditelj koji je ispred vas ne izađe iz predprostora.
  • Roditelj ne ulazi u prostor vrtića.
  • Odgajatelj ili neki drugi za to zaduženi djelatnik preuzima dijete i obilježeni ruksak ili vrećicu s rezervnom odjećom i djetetovim stvarima (samo dude i boce) za cijeli tjedan ispred ulaza. Kada se dolazak djeteta ustali, čiste će se stvari donositi petkom (ruksak ili vrećica stoji ne korišten preko vikenda i počinje se koristiti tek nakon pauze od 48 sati)
  • Da bi mogli boraviti u ustanovi, osoblje i djeca moraju biti u potpunosti zdravi (bez simptoma)
  • U slučaju pojave temperature dok dijete boravi u vrtiću roditelj je obavezan odmah po pozivu doći po dijete i obratiti se liječniku te odmah nakon obavljenog pregleda javiti informacije o zdravstvenom stanju djeteta matičnom odgajatelju.
  • U slučaju bilo kakvih simptoma bolesti bez temperature (iscjedak iz nosa, kašalj, kožne promjene, proljev, povraćanje) odgajatelj će pozvati roditelja i roditelj je obavezan doći po dijete
  • Do daljnjega, nije moguće donošenje igračaka od kuće kao i dekica, jastuka, četkica za zube pa vas najljepše molimo da to ne činite.
  • Prilikom dolaska po dijete slijedit će se istu proceduru; dijete će vam predati odgojitelji u istom prostoru kao pri preuzimanju djeteta u vrtić, a odlazak je moguć isključivo u periodu od 12. 30 sati do 13.00 sati i od 15.00 do 16.30 sati. Molimo vas da termin odlaska ujutro pri dolasku prenesete odgajatelju ili dežurnoj osobi na ulazu.

 

Rab danas oglas

Za sve nejasnoće slobodno se obratite svojim matičnim odgajateljima ili nazovite na tel; 051 724 224, 051 777 115, 0916445202.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime