Home Vijesti U Loparu održan Zbor iznajmljivača na otvorenom

U Loparu održan Zbor iznajmljivača na otvorenom

0
U Loparu održan Zbor iznajmljivača na otvorenom

Foto: RabDanas

{gallery}Zbor iznajmljivaca Lopar 2020{/gallery} 

Mr. sc. Daniela Glažar Ivče, dr. med. specijalist epidemiolog, prenijela je okupljenim iznajmljivačima naputke HZJZ-a vezano uz čišćenje objekata ali i postupanja u slučaju pojave virusa. Izrazila je zadovoljstvo činjenicom da smo jedna od rijetkih sredina koja ne bilježi niti jedan slučaj zaraze, ali isto tako napominje da treba ostati oprezan kako dolazak većeg boja turista ne bi doveo do pojave i širenja virusa. Prezentirana su neka od dezinfekcijskih sredstava koju su trenutno najtraženija, a koje iznajmljivači mogu naručiti posredstvom TZO Lopar i Udruge iznajmljivača Lopar po povoljnijim cijenama.

Rab danas oglas

 

Načelnik Općine Lopar Josip Borić također je izrazio svoje zadovoljstvo činjenicom da je čitav otok Rab “Corona free” destinacija sa željom da tako i ostane. Prezentirao je aktivnosti Općine Lopar na pripremi turističke sezone istaknuvši da je mjesto uredno i spremno za prihvat turista. Neki od projekata poput dovršetka gradnje i opremanja sportske dvorane i Luke Melak još traju, ali i oni će se uskoro privesti kraju. Prisutnima je poručio kako je ovo prilika da se svi skupa bolje posvetimo svojim turistima koji su, unatoč opasnosti od zaraze, ipak odlučili doći u našu destinaciju i na tome im trebamo biti zahvalni.

 

Skupu su se obratili i direktor KTD Lopar Vrutak, Zdenko Jakuc, te predsjednik IOS-a Lopar, Danijel Mušćo.

 

Za sam kraj je direktor Ureda TZO Lopar, Marin Mušćo, rezimirao je sve zaključke, nakon čega su podjeljeni naputci, a za sva ostala pitanja iznajmljivači su pozvani da se obrate u Ured TZO Lopar koji im stoji na raspolaganju.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime