Home Vijesti Sportski foto vremeplov | Fotografija rukometaša Raba iz 1974. godine

Sportski foto vremeplov | Fotografija rukometaša Raba iz 1974. godine

0
Sportski foto vremeplov | Fotografija rukometaša Raba iz 1974. godine

Foto: RabDanas

 

Ipak, naglasio nam je Cerovski, rukomet je na Rab stigao godinu ranije, znači 1973., kada je osnovan ženski rukometni klub u kojem je značajnu ulogu, ne samo kao odlična rukometašica, imala iz Koprivnice pristigla Nada Dlaka – Debelić.

Rab danas oglas

 

Inače, Vlado Cerovski je bio prvi predsjednik i istovremeno trener RK „Rab“, a poslove tajnika obavljao je Ivica Belobrajdić. Svoje susrete na Rabu rukometaši su odigravali na iste godine izgrađenom igralištu za male sportove koje se nalazilo neposredno uz Ininu benzinsku postaju, južno od nogometnog igrališta na Blatu, na mjestu gdje su kasnije izgrađeni objekti ACY marine.

 

Na fotografiji snimljenoj prije 46 godina s lijeva na desno stoje: Ivica Belobrajdić, Zdravko Staničić, Željko Ribarić – Čika, Ivica Kruljac, Josip Peran – Bimbo, dok se u čučećem položaju s lijeva nalaze: Marino Ribarić, akltualni trener rukometašica RK Raba, Berislav Ćuća – Žentil (pok.), Petar Vrtodušić, Zlatko Galli (pok.) i Tomislav Španjol Pandelo.

Za tu su ekipu još igrali (nema ih na slici): Nedjeljko Krišković – Katulo, Ivica Hodak i nešto kasnije pristigli Edo Škvorc, Tonči Šunjić i Mato Krmpotić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime