Home Vijesti RAB – Vjenčanje njemačkog para na korona-free otoku sreće

RAB – Vjenčanje njemačkog para na korona-free otoku sreće

0
RAB – Vjenčanje njemačkog para na korona-free otoku sreće

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Naime, Kerstin Sabine Nössler i Jörg Schwarze iz distrikta Hildburghausen u Njemačkoj, inače vjerni gosti obitelji Pičuljan iz Banjola, nakon dugogodišnje veze odlučili su sklopiti brak baš na Rabu, odnosno na, kako sami kažu, njihovom otoku ljubavi i sreće. A prije točno dvije godine ovaj je tada još nevjenčani par, na istome mjestu prisustvovao vjenčanju Carolin, kćerke gospođe Kerstin Sabine, za njezinog supruga Renea Westphala.

Rab danas oglas

 

Da sve bude zakonski valjano i mladencima razumljivo, čin vjenčanja u Velikoj vijećnici Grada Raba vodila je rapska matičarka Rosanda Mitrović uz prevoditeljsku asistenciju odvjetnice Andreje Krstinić.

 

Ispunjeni posebnim emocijama uz poneku suzu radosnicu, okruženi prijateljima i domaćinima, Kerstin i Jörg izmijenili su prstenje i svečani čin vjenčanja zaključili poljupcem, a među prvim čestitarima našao se i voditelj marketinga TZ Grada Raba Luka Perčinić koji je mladence posebno obradovao poklonivši im „Rapsku tortu“.

 

Nakon zdravice i svečanog domjenka na terasi Lounge bara Conte Nero, smještenoj u atriju Kneževog dvora, svatovi su praćeni kolovoskim suncem krenuli na lagano svadbeno krstarenje oko otoka Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime