Home Vijesti Na Rabu obilježen Dan Hrvatske policije

Na Rabu obilježen Dan Hrvatske policije

0
Na Rabu obilježen Dan Hrvatske policije

Foto: RabDanas

 

Ovogodišnje obilježavanje Dana Hrvatske policije, zbog situacije s koronavirusom, proteklo je skromnije, pa tako ove godine nije bilo prezentacije policijske opreme i tehnike, posjeta djece iz vrtića i škole Policijskoj postaji Rab, kao niti organiziranja svečane proslave sa predstavnicima javnih ustanova i društava.

Rab danas oglas

 

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća na mjesnom groblju u Mundanijama zapaljene su i svijeće za preminule policajce, a zatim je u prostorijama Udruge umirovljenika MUP-a Rab upriličen domjenak kojom prigodom se predsjednik Udruge Ivica Ivčić zahvalio svima na dolasku te izrazio zadovoljstvo suradnjom s Policijskom postajom Rab, Gradom Rabom i Općinom Lopar.

 

Načelnik Policijske postaje Rab Stjepan Boban istaknuo je kako je sigurnosna situacija na otoku dobra i da je Udruga umirovljenika dala i daje svoj doprinos u tome, te da će kroz daljnu zajedničku suradnju dodatno raditi na sigurnosti otoka.

 

Gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić istaknuo je da je dobra sigurnosna situacija rezultat dobre zajedničke suradnje svih, te naveo kako je Grad Rab i on osobno na raspolaganju kao partner i da će Grad zajedno sa Gradskim vijećem donijeti sve potrebne odluke kako bi se stvorili još bolji uvijeti za rad policije. Na kraju gradonačelnik Grgurić čestitao je Dan Hrvatske policije svim pripadnicima MUP-a te im zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime