logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 30 Rujan 2020 07:38

Na Rabu obilježen Dan Hrvatske policije

Autor:
Ocijeni sadržaj
(5 glasa/-ova)

Povodom Dana Hrvatske policije i njihova zaštitnika Sv. Mihovila, 29. rujna 2020. godine, djelatnici Policijske postaje Rab i članovi Udruge umirovljenika MUP-a Rab, na središnjem križu gradskog groblja i u spomen parku Boškopini položili su vijence i zapalili svijeće u spomen na sve poginule i preminule pripadnike MUP-a. Pored djelatnika Policijske postaje Rab i članova Udruge, polaganju vijenaca i paljenju svijeća prisustvovali su i gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić te zamjenik načelnika Općine Lopar Dominik Paparić.

 

Ovogodišnje obilježavanje Dana Hrvatske policije, zbog situacije s koronavirusom, proteklo je skromnije, pa tako ove godine nije bilo prezentacije policijske opreme i tehnike, posjeta djece iz vrtića i škole Policijskoj postaji Rab, kao niti organiziranja svečane proslave sa predstavnicima javnih ustanova i društava.

 

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća na mjesnom groblju u Mundanijama zapaljene su i svijeće za preminule policajce, a zatim je u prostorijama Udruge umirovljenika MUP-a Rab upriličen domjenak kojom prigodom se predsjednik Udruge Ivica Ivčić zahvalio svima na dolasku te izrazio zadovoljstvo suradnjom s Policijskom postajom Rab, Gradom Rabom i Općinom Lopar.

 

Načelnik Policijske postaje Rab Stjepan Boban istaknuo je kako je sigurnosna situacija na otoku dobra i da je Udruga umirovljenika dala i daje svoj doprinos u tome, te da će kroz daljnu zajedničku suradnju dodatno raditi na sigurnosti otoka.

 

Gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić istaknuo je da je dobra sigurnosna situacija rezultat dobre zajedničke suradnje svih, te naveo kako je Grad Rab i on osobno na raspolaganju kao partner i da će Grad zajedno sa Gradskim vijećem donijeti sve potrebne odluke kako bi se stvorili još bolji uvijeti za rad policije. Na kraju gradonačelnik Grgurić čestitao je Dan Hrvatske policije svim pripadnicima MUP-a te im zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Pročitano 2153 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1