logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 13 Studeni 2020 17:50

Obavijest iz Psihijatrijske bolnice Rab - fizikalna terapija nastavlja s radom od ponedjeljka 16.11. prema dogovorenim terminima

Napisao/la PB Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Poštovani sugrađani korisnici usluga Psihijatrijske bolnice Rab. Ovime Vas obaviještavamo da naša ustanova kao i do sada uz bolničke redovito pruža usluge iz svih specijalnosti psihijatrije, neurologije, interne medicine i fizikalne medicine.

 

S obzirom na epidemiološku situaciju i povećanje broja aktivnih slučajeva Cov19 i na našem otoku u suradnji i koordninaciji sa svim županijskim zdravstvenim ustanovama na našem otoku Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, Domom zdravlja Rab, Ustanovom za hitnu medicinsku pomoć Ispostava Rab kao i Stožerom civilne zaštite Grada Raba, te resornim ministarstvom, nastavit ćemo i dalje pružati usluge uz dodatne preventivne mjere.

 

Radi informiranja javnosti izvještavamo Vas da nas je 6.11. 2020.g. epidemiološka služba Ispostave Rab obavijestila da je jedan pacijent koji je koristio usluge ambulantne fizikalne terapije razvio simptome Cov 19, te smo zbog preventivnih razloga privremeno obustavili rad fizikalne terapije. Svi djelatnici fizikalne terapije su testirani i nalazi su negativni čime smo otklonili opasnost širenja unesene infekcije. Nakon propisanog perioda samoizolacije zaposlenika naša fizikalna terapija nastavlja s radom od ponedjeljka 16.11. prema dogovorenim terminima.

 

Molimo naše sugrađane da se pridržavaju svih epidemiološkoh mjera i striktno poštuju zakazano vrijeme pregleda i terapija.

 

Molimo da ostanete odgovorni, zahvaljujemo na povjerenju i brizi za osobno zdravlje i zdravlje svih nas - ravnateljica Psihijatrijske bolnice Rab, izv. prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić.

Pročitano 1265 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1