Home Vijesti Siščanin David Zahirović iskazao veliku zahvalnost rapskim vatrogascima

Siščanin David Zahirović iskazao veliku zahvalnost rapskim vatrogascima

0
Siščanin David Zahirović iskazao veliku zahvalnost rapskim vatrogascima

Foto: RabDanas

 

Ipak, danas je u redakciju portala stigao jedan poseban telefonski poziv, dakle ne komentar ispod objave, niti poruka putem e-maila, već glasovni poziv.

Rab danas oglas

 

Naime, David Zahirović, student 5. godine Medicinskog fakulteta u Rijeci, inače Siščanin, veliki prijatelj rapskih vaterpolista (osobito ekipe VK Pjacete), imao je danas dirljiv susret s rapskim vatrogascima. Naravno i David je ovih dana na terenu, pomaže Petrinji, a nakon što se u našem kratkom razgovoru prisjetio svojih rapskih ljeta, nabrojavši u trenu imena i nadimke rapskih prijatelja s kojima redovito igra turnire na Banovoj, zamolio me je da na stranicama portala Rab Danas posebno istaknem njegovu zahvalnost i divljenje koju osjeća prema rapskim vatrogascima – jer sreo ih je na terenu i vidio s kojom energijom i požrtvovnošću odrađuju teške zadatke.

 

Nazvao ih je pravim herojima u situaciji koju je nemoguće doživjeti putem medija. Stvari su na terenu daleko složenije, razmjeri katastrofe, porušenosti i težine ljudskih sudbina, tek proživljeni uživo dobivaju pravu dimenziju. I zato s velikom zahvalnošću, baš kao i David, i mi pozdravljamo sve one koji su s otoka Raba učinili bilo kakav konkretni pomak u pravcu pomoći Banovini i njezinim ljudima, a posebno hvala još jednom našim vatrogascima.

 

Inače u Petrinju je stigla već peta ekipa vatrogasaca DVD-a Rab, prethodne 4 vratile su se kući nakon doista velikog posla punog opasnosti kojeg su na ponos svih nas obavili na pertinjskim krovovima. (H.H.)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime