logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Petak, 12 Ožujak 2021 19:51

Gradu Rabu dodijeljena sredstva za šetnicu u obalnom pojasu Kamporske drage

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Gradonačelnik Nikola Grgurić jučer je prisustvovao svečanosti potpisivanja ugovora i sporazuma za dodjelu sredstava za sufinanciranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije luka i pomorskog dobra, kao i za sufinanciranje sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi u 2021. godini na području Primorsko-goranske županije, koja se u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastrukture održala u Bakru.

 

 

Temeljem pozitivno ocijenjenog projektnog prijedloga koji je Grad Rab prijavio na Javni poziv Ministarstva u siječnju ove godine, gradonačelnik Grgurić je s ministrom Olegom Butkovićem potpisao Ugovor o sufinanciranju projekta Rekonstrukcije pješačke površine u obalnom pojasu Kamporske drage, čime su Gradu Rabu dodijeljena sredstva u iznosu od 767.587,00 kuna.

 

Projektom je predviđeno uređenje površine veličine 2000 m2, koja obuhvaća šetnicu dužine 500 m i rubne zelene površine, čime će se postignuti veća sigurnost i uređenost ovog dijela obalnog pojasa u naselju Kampor. Završetak svih radova očekuje se do kraja ožujka ove godine.

 

Pročitano 2148 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1