logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Srijeda, 24 Ožujak 2021 08:35

Sadnja stabala u okviru kampanje „Zasadi stablo, ne budi panj!“

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

U okviru nacionalne kampanje sadnje stabala u Hrvatskoj „Zasadi stablo, ne budi panj!” mjesec ožujak proglašen je mjesecom kolektivne sadnje.

 

Kampanji kojom se nastoji potaknuti razvoj ekološke svijesti o klimatskim promjenama te stvoriti kolektivno zadovoljstvo zbog aktivnosti usmjerenih na očuvanje okoliša priključio se i Dječji vrtić „Pahuljica” Rab koji je u suradnji s komunalnim poduzećima Dundovo d.o.o., Lopar Vrutkom d.o.o. i članovima Udruge maslinara „Orkula”, zasadio pet sadnica stabala.

 

Ovo je ujedno i prilika da se zahvalimo svim sudionicima kampanje na već uhodanoj i kvalitetnoj suradnji, a da je sadnja odrađena uz obilje pozitivne zajedničke energije i truda potvrđuju i fotografije koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.

 

- Iako nas trenutne okolnosti ograničavaju u mnogim aktivnostima, nastavit će se ova vrijedna suradnja Vrtića i komunalnih poduzeća kako bi i nadalje zajednički pridonosili podizanju ekološke svijesti djece, ali i cijele naše zajednice - kazala nam je ravnateljica DV Pahuljica Sanja Grozdanić.

Pročitano 1257 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1