logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 29 Ožujak 2021 12:45

TZ grada Raba - Nove edukativne aktivnosti i uključivanje svih dionika u projekt IQM destination RAB

Napisao/la TZG Raba
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Nakon obavljenog mjerenja nultog stanja kvalitete destinacije te objavljivanja rezultata, projekt IQM Destination Rab nastavlja svojim tijekom kroz tjedne koordinacije Ureda TZG Rab i tvrtke Feel IQM, prijave dionika u projekt te pripremanjem novih aktivnosti na projektu.

 

Do 30.4. ove godine, svi subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.) mogu se prijavom na otvoreni javni poziv uključiti u projekt IQM Destination RAB. Slijedi posjeta prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination RAB, te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umreženost. Implementacijom ovog projekta želi se unaprijediti ujednačenost kvalitete usluge i ponude.

Tako od srijede 31.3.2021. započinju i online edukacije u sklopu projekta pod nazivom IQM Education. Prvu edukaciju će održati Anamarija Cicarelli iz tvrtke Feel IQM, a tema će biti „Priprema objekta za fotografiranje“. Također su u najavi slijedeće edukacije „Trendovi u hotelskom smještaju“ predavača Pera Matića (Feel IQM), „Trendovi u privatnom smještaju & Protokoli Safe Stay in Croatia“ predavačice Anamarije Cicarelli (Feel IQM) te „Oznake kvalitete lokalnih proizvoda: Lika Quality i Vrhunsko vukovarsko“ predavača Petre Kovačević, voditeljice Klaster Lika Destination i Vedrana Barića, upravitelja zadruge Vrhunsko vukovarsko.

 

Organizatori edukacija predlažu da zainteresirani izaberu teme koje su im interesantne, korisne ili smatraju da će njima naučiti više. Edukacijama se jača konkurentnost, potiče inovativnost, te razmjenjuju iskustva pozitivnih primjera iz prakse. Naime, ovim edukacijama se povezuju svi oni koji aktivno sudjeluju u projektu IQM Destination bezobzira na destinaciju u kojoj se provodi projekt, tako da će Rabljanke i Rabljani imati prilike čuti primjere dobre prakse iz svoje destinacije, ali i npr. Lošinja, Novalje, Splita, Vodica, Like, itd. Ovakvim međusobnim povezivanjem, želi se afirmirati izvrsnost i inovativnost profesionalaca u struci.

 

Svi oni koji žele prisustvovati ovoj, ili nekoj od narednih edukacija, poziva se da se obrate Uredu TZG Rab za pristupne podatke online platformi preko koje će se održati sama edukacija, a dostupni su ili će biti dostupni i na mrežnim stranicama TZG Rab. Svi turistički subjekti su dobrodošli, od iznajmljivača, hotelijera i slično, do trgovina, restorana i kafića.

 

Pored edukacija i rada tvrtke Feel IQM s dionicima turizma koji su ušli u projekt po principu jedan na jedan, pri čemu tvrtka Feel IQM radi tzv. audit dionika (evaluacija samog dionika i njegove ponude), ponovno je otvoren Javni poziv za priključenje u projekt IQM Destination RAB. Do 30.4. ove godine, moguće je uključenje u projekt svih subjekata koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination RAB, te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umreženost. Implementacijom ovog projekta želi se unaprijediti ujednačenost kvalitete usluge i ponude.

 

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani turistički subjekti, koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma, da se prijave na sudjelovanje u projektu. 

 

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijave se šalju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..Pročitano 918 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1