Home Vijesti Bravo za sve sudionike “Dječje redute”!

Bravo za sve sudionike “Dječje redute”!

0
Bravo za sve sudionike “Dječje redute”!

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Sve grupe zavrijedile su nagradu za svoj veliki trud tako da je svakome pripala po jedna naj-titual (najrasplesanija grupa, najbrojnija, najkreativnija, najzanimljivija, najsložnija i sl.).
Karnevalski odbor uvijek dodjeljuje i nagradu za najbolje voditeljice/cu skupine. Ove godine su to dobile odgojiteljice iz DV Pahuljica. Nagradu za najbolju izvedbu dobio je Filip Krstinić, nagradu za najoriginalniju masku zaslužila je Mia Pende dok je Mare Gvačić ponijela titulu najkreativnije individualne maske.

Velike pohvale idu i na račun uvijek pouzdanih i dobro raspoloženih volontera Udruge KOCKA koji su i ove godine pokazali s koliko žara, talenta i pozitivne energije mogu voditi čitavo ovo događanje, a Martina i Petra slobodno bi mogle na hollywoodski casting za filmske uloge Else i Ane. Uz ledeno kockaste volontere svoj su veseli doprinos dječjoj fešti dali kraljica Sanja i novopečeni draški kralj rapskog festivala, no ipak glavnu ulogu imale su maškarane grupe koje su svojim nastupima, plesom i pjesmom oduševile sve prisutne.

Rab danas oglas

Bravo za sve sudionike redute!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime