Home Vijesti TZG Raba – Zahvalnost gostima koji daju posebnu i dragocjenu notu rapskome turizmu

TZG Raba – Zahvalnost gostima koji daju posebnu i dragocjenu notu rapskome turizmu

0
TZG Raba – Zahvalnost gostima koji daju posebnu i dragocjenu notu rapskome turizmu

Foto: RabDanas

 

Bračni par Klein od 1985. vjerni gosti Raba i obitelji Perčinić

Supružnici Karola Maria i Heinz Robert Klein iz okolice Franfurta u Njemačkoj, prvi su puta na Rab stigli po preporuci svojih prijatelja davne 1985. godine. I tada su, baš kao i idućih 37 godina, svoje ljetno utočište pronašli u Barbatu kod obitelji Nade i Marijana Perčinića.

Rab danas oglas

 

S godinama u obiteljskim dolascima pridružile su im se i kćerke Izabel i Tatiana koje su danas odrasle žene. Kleinove je veoma razveselilo primanje u Uredu Turističke zajednice grada Raba upriličeno u znak iskrene zahvalnosti na njihovoj dugogodišnjoj vjernosti otoku Rabu, a kojemu su prisustvovali i njihovi domaćini Nada i Marijan Perčinić, te starija kćerka Izabel.

 

 

Naravno da njihove dolaske na Rab nisu mogle spriječile niti godine Domovinskog rata u Hrvatskoj niti pandemijske okolnosti, a vezano uz činjenicu da su odnedavno u mirovini, na ovom su primanju nagovijestili svoje buduće još brojnije dolaske na Rab. To će potvrditi već ove godine jer su svoj drugi dolazak na Rab najavili i u rujnu.

 

Prigodne poklone i Plaketu zahvale za njihovih 37 godina vjernosti Rabu uručio im je Luka Perčinić, voditelj marketinga u Uredu TZG-a Raba.

 

Obitelj Heinricha Hartla Rabu vjerna punih 45 godina

Obitelj Heinricha Hartla iz Austije stigla je prvi puta na Rab i to kod obitelji Staničić u Kampor daleke 1977. Godine. Od tada su ostali njihovi vjerni i stalni gosti. Danas su domaćinstvo u obitelji Staničić naslijedili nevjesta Zlatka i sin Darko, koji su također prisustvovali ovom primanju upriličenom u Uredu Turističke zajednice Grada Raba.

 

Prvi puta, dakle prije 45 godina, gospodin Heinrich je kod Staničića stigao sa svojom danas nažalost pokojnom suprugom i pokojnim roditeljima, te kćerkom Gabrielle koja je te 1977. godine imala 14 godina. Upravo njih dvoje, gospodin Heinrich Hartl i njegova kćerka Gabriele Wundsam na ovom su prijemu iz ruku Luke Perčinića voditelja marketinga TZG-a Raba primili prigodne poklone i Plakete zahvale za njihovu dugu i iskrenu zaljubljenost u Rab.

 

 

Već iz samog tijeka ovog prigodnog druženja, bilo je nemoguće ne primijetiti da je odnos iznajmljivač – gost, u ovom slučaju davno prerastao u odnos velikog prijateljstva između obitelji Hartl i Staničić.

 

Jednom je, čuli smo na prijemu, gospodin Heinrich predložio pokojnoj supruzi da kupe avionske karte i da malo promjene destinaciju svojih odlazaka na godišnji odmor, na što mu je ona odgovorila: – “Može, ali najprije ćemo otići do Raba.”

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime