Home Vijesti Tate, sretan vam vaš dan!

Tate, sretan vam vaš dan!

0
Tate, sretan vam vaš dan!

Foto: Izvor: DV Pahuljica

Tate su oduševile sve prisutne repertoarom pjesama kojeg su prilagodili djeci pa su okupljeni zaplesali na poznate stihove Bubamarca, Kad si sretan, Kad Anine noge gaze Djeca su nastup podržala velikim pljeskom te su pozvala tate na bis. Bilo je tu i igara za najhrabrije: od plesnih stolica, povlačenja konopca do pantomime u kojoj su se tate pokazali kao izvrsni glumci i iskreno nas nasmijali.

Istovremeno se u Loparu odvijala prava radna akcija. Tate su se odazvali akciji uređenja vrta i ozbiljno prionuli na posao. Zajedno sa svojom djecom okopavali su vrt, pripremali ga za sadnju, uređivali okoliš. Uz malu zakusku, djeca su za tate pripremila i izrecitirala dvije pjesmice. Druženje očeva i djece održat će se i sljedećeg tjedna u PO Supetarska Draga.

Rab danas oglas

Druženje uz dobro društvo brzo je prošlo. Djeca su očevima izradila male poklončiće, a vjerujemo da im je najveća zahvala bila osmijeh i zagrljaj njihova djeteta.

Od srca zahvaljujemo svim očevima, kao i bendu The Snugas na sudjelovanju i pomoći u organizaciji Dana očeva. Više fotografija možete naći i na web stranici vrtića.

Napisala: Maja Pirak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime