Home Vijesti Imperialovi kuharski „marshali“ na GulFood Awards eventu u Dubaiju

Imperialovi kuharski „marshali“ na GulFood Awards eventu u Dubaiju

0
Imperialovi kuharski „marshali“ na GulFood Awards eventu u Dubaiju

Foto: Izvor: Imperial d.d.

GulFood Awards, u suradnji s FoodBev Media, dizajniran je kako bi promovirao izvrsnost i inovacije na području gastronomije. Ovaj prestižni event omogućuje predstavljanje poslovanja tvrtki širom svijeta, njihovih proizvoda i inovacija pred raznolikom globalnom publikom te ispred vodećih distributera i trgovaca. Na eventu je moguće sudjelovati u 22 ponuđene kategorije, a svi sudionici dobivaju veliku pozornost marketinga i PR-a.

Imperialovi djelatnici nisu imali nimalo lagan zadatak, predstavljajući svoju državu i hotelsku kuću u ulogama „marshala“ – pomoćnih sudaca, koji su nadgledavali kandidate u različitim kategorijama natjecanja. Osim važne uloge na poznatom eventu, Alen i Goran, zajedno s ostalim vrhunskim svjetskim chefovima u Jumeriah Resortu, pod vodstvom executive chefa, bili su dio ekipe koja je pripremala jela za sve goste Resorta, prema svjetski visokim standardima.

Rab danas oglas

{gallery}Imerialovi kuhari u Dubaiu{/gallery}

„Cilj ovog putovanja svakako je bilo stjecanje novih saznanja i sudjelovanje na GulFood Awards eventu. Prisustvovali smo u radu s vrhunskim svjetskim kuharima, upoznali nove trendove prezentacije hrane i pića, tehnike rada, tehničkih pomagala, organizacije poslovanja kao i nove trendove promocije u gastronomiji i restoraterstvu. Zahvaljujemo se Imperialu d.d. što nam je omogućio i pružio priliku da sudjelujemo na ovakvom događanju, te se nadamo da će se ta praksa nastaviti i kroz buduće generacije, za sve one koji dijele ambicije u području u kojem rade“ – rekli su Alen i Goran.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime