Home Vijesti Gospodin Gerfried Kapaun 32 godine povezan s Rabom i s obitelji Matušan

Gospodin Gerfried Kapaun 32 godine povezan s Rabom i s obitelji Matušan

0
Gospodin Gerfried Kapaun 32 godine povezan s Rabom i s obitelji Matušan

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Osim u pratnji trojice sinova Mathiasa, Stefana i Felixa, gospodin Kapaun na prijem u Ured TZG Raba stigao je i u pratnji jednog od svojih domaćina, gospodina Žarka Matušana.

Rab danas oglas

 

Gospodin Kapaun, kako smo doznali u kraćem razgovoru koji je uslijedio, na Rab je prvi puta stigao prije 32 godina na nagovor svojih prijatelja koji su također bili stalni gosti obitelji Matušan iz Supetarske Drage. Naravno, odsjeo je kod Matušanovih kojima je ostao vjeran sve do danas, a bilo je godina kada je sa svojom obitelji u Supetarsku Dragu na Rab dolazio i po dva-tri puta godišnje.

 

Tih prvih godina dolaska, na Rab su stigla i njegova prva dva sina Mathias i Stefan koji su tada bili stari jednu, odnosno dvije godine, pa će Turistička zajednica grada Raba biti u prilici dogodine i njima uručiti Plakete zahvale za 30 godina vjernosti otoku Rabu.

 

Gospodina Gerfrieda Kapauna, vjernog gosta i velikog zaljubljenika u ljepote otoka Raba, ali i njegove domaćine i prijatelje, supružnike Grozdanu i Žarka Matušana, u Uredu TZG Raba primio je voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime