Home Vijesti Gospodin Georg Maierhofer već 47 godina redovito kampira na otoku Rabu

Gospodin Georg Maierhofer već 47 godina redovito kampira na otoku Rabu

0
Gospodin Georg Maierhofer već 47 godina redovito kampira na otoku Rabu

Foto: RabDanas

 

Isto tako treba reći da je gospodin Maierhofer jedan od rijetkih dugogodišnjih vjernih gostiju Raba, koji na primanje u Ured Turističke zajednice Grada Raba nije došao u pratnji svojih domaćina iz jednostavnog razloga što je prvih 30 godina bio redoviti gost kampa „San Marino“ u Loparu, dok je preostalih 17, “za sada”, ostvario kao gost kampa „Padova 3“ u Banjolu.

Rab danas oglas

 

Naravno na primanju je uz njega bila i supruga koja ipak još nije ostvarila dovoljan broj godina dolazaka na Rab da bi udovoljila kriterijima rapske Turističke zajednice koja je ovo nagrađivanje za goste s 30 i više godina vjernosti Rabu – uvela 2002. godine. U prepune tri knjige do sada je tako službeno uvedeno gotovo 400 dugogodišnjih gostiju Raba.


“Inače”- naglasio je u srdačnom razgovoru gospodin Georg Maierhoffer -„u tih 47 godina mojih redovitih dolazaka na Rabu sam upoznao mnogo divnih otočana i stekao brojne prijatelje kao što je to, primjerice, poznati rapski ugostitellj, vlasnik restorana Belvedere u Supetarskoj Dragi Ivan Lovrić

 

Važno je naglasiti da je gospodin Maierhofer na Rab stizao i svih godina Domovinskog rata, pa se tako sjeća da tijekom ljeta 1991. godine u kampu San Marino u Loparu zajedno s njim boravilo samo 35 gostiju. Gospodin Maierhoferu prigodne je poklone i Plaketu zahvale za dugogodišnju vjernost Rabu uručio voditelj marketinga u Turističkoj zajednici grada Raba Luka Perčinić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime