Home Vijesti Dvojac LUX2 – Lucija Miš i Stella Lucija Mušćo viceprvakinje državnog takmičenja iz statistike!

Dvojac LUX2 – Lucija Miš i Stella Lucija Mušćo viceprvakinje državnog takmičenja iz statistike!

0
Dvojac LUX2 – Lucija Miš i Stella Lucija Mušćo viceprvakinje državnog takmičenja iz statistike!

Foto: RabDanas

 Video na temu Environment & Statistics u trajanju od 2 minute na engleskom jeziku

 

Ovim uspjehom ostvarile su i izravan upis na neke fakultete, a kao viceprvakinje iz predmetnog natjecanja izborile su sudjelovanje na nedavno održanom Europskom rangu natjecanja u Madridu, i to u konkurenciji 66 ekipa iz 19 zemalja diljem Europe. Naše su Lucije za tu priliku morale pripremiti video na temu Environment & Statistics u trajanju od 2 minute na engleskom jeziku, kojeg vam donosimo unutar ove objave, te PDF dokument (na engleskom jeziku). Video je tehnički obradio učenik Val Pulić iz 3.c razreda, glas je „posudila“ učenica Matea Cico iz 4. b razreda, a zahvale na susretljivosti i suradnji idu i prema obijema Turističkim zajednicama, kao i komunalnim društvima na otoku Rabu.

Rab danas oglas

 

Naše su Lucije iz 4. b razreda, sa svojom mentoricom Dolores Guštin, kroz ovaj projekt statistički obradile i dostojno prezentirale svoj rodni otok, no europska konkurencija je bila jaka, a njima je već samo sudjelovanje u istom donijelo neka nova znanja i iskustvo.

 

Zaključujemo da statistički gledano, kao otok u cijelini stojimo jako dobro. Čvrstog smo uvjerenja da ćemo vas uskoro “zapljusnuti” s nekom novom dobrom viješću!

 

# Lucija Miš i # Stella Lucija Mušćo, sretno u daljnjem obrazovanju.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime