logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Petak, 22 Srpanj 2022 08:34

Lopar bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Lopar bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival Foto/Izvor: TZO Lopar

Jučer je na Rajskoj plaži u Loparu više nego uspješno održan prvi jednodnevni Kinder Paradise Beach Fest - dječji festival prepun šarenila, plesnih animacija i ostalih zabavnih sadržaja koji su se odvijali u dva programska bloka - dnevnom i večernjem.

 

Sve je počelo u 14 sati kada su djeca, dobivši svatko svoju narukvicu u boji, razvrstana u timove predvođene iskusnim animatorima. Slijedeći upute koje su dobili na karti s blagom, stizali su do lokacija na kojima su ih čekale piratske igre poput povlačenja konopa, odbojke s balonima, utrke u vrećama, pješčanog tobogana i gladnog morskog psa. Dolaskom na svaku lokaciju priskrbili su sebi i svojem timu pečate voditelja i pripadajuće nagrade, a sve je kulminiralo velikim poslijepodnevnim pjena partyjem na Rajskoj plaži.

 

Nakon pauze predviđene za večeru, od 20.30 sati nastavljen je večernji dio programa koji je uključivao izbor za Miss i Mistera Rajske plaže, veliki dječji plesno animacijski show uz animatore Centra plesa i kino projekciju domaćeg animiranog filma za laku noć.

 

Sudeći po brojnosti dječjih timova i uzbuđenju koje je vladalo među djecom, prvi Kinder festival na Rajskoj plaži u potpunosti je ispunio svoju svrhu. Djeca su doživjela novo lijepo iskustvo druženja kroz igru, ples i zabavu, koje će svakako pamtiti, a Lopar je, kao omiljena obiteljska turistička destinacija, postao bogatiji za jedan dobro osmišljen dječji festival namijenjen djeci od 3 do 16 godina.

Pročitano 1104 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1