logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 05 Kolovoz 2022 22:09

U Gradu Rabu i Općini Lopar nastavljeno obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, dan ponosa, poštovanja i zahvalnosti položeni su vijenci poginulima za domovinu Hrvatsku kod središnjeg križa Gradskog groblja Rab i Spomen-parka Boškopini, nakon čega je u rapskoj katedrali služena sveta misa za Domovinu.

 

Na polaganjima vijenaca zapaljene su i svijeće Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Primorsko - goranske županije.

 

U večernjim satima na Artiću u Banjolu uz zabavni program i gastronomska ponudu Imperial Riviere managed by Valamar, održana je pučka fešta povodom mjesnog blagdana Gospe SnježneŠištovice i povodom 5. kolovoza – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

 

I u Općini Lopar je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na centralnom križu općinskog groblja te na grobovima umrlih hrvatskih branitelja, nastavljeno obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, nakon čega je uslijedila sveta misa u crkvi Blažene djevice Marije, a navečer organizirano druženje za sve hrvatske branitelje u prostorijama MK Rab.

Pročitano 676 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1