Home Vijesti Thomasu Riemeru iz Njemačke (Hagen) Rab je već 37 godina upisan u srce

Thomasu Riemeru iz Njemačke (Hagen) Rab je već 37 godina upisan u srce

0
Thomasu Riemeru iz Njemačke (Hagen) Rab je već 37 godina upisan u srce

Foto: Foto: Luka Perčinić

 

Za gospodina Thomasa Riemera iz Hagena, grada smještenog na jugoistočnom rubu područja Ruhr, 15 km južno od Dortmunda, to mjesto koje je posebnim slovima zapisano u njegovom srcu je Rab, otok na kojeg je prvi puta došao 1985. godine.

Rab danas oglas

 

Od tada je na Rab dolazio nebrojeno puta, često i više puta godišnje, najčešće oko Uskrsa i još jednom u ljetnim mjesecima.

 

Osim brojnih uspomena, poput ranije spomenute prosidbe, bračnog putovanja na Rab, slavlja rođendana svojeg sina na Rabu, Thomas se u ugodnom razgovoru na prijemu u Uredu TZ grada Raba, rado prisjetio i svojih prvih domaćina obitelji Petra Perčinića, pa kasnije Perice Perčinića, Jurice Perčinića i naravno svojeg sadašnjeg domaćina kod kojeg zaista uživa posljednjih 5 godina, gospodina Christiana Keka.

 

Gospodinu Riemeru, dugogodišnjem gostu i velikom prijatelju Raba, za njegovih 37 godina vjernosti Otoku sreće, u ime Turističke zajednice grada Raba, Plaketu i niz prigodnih poklona u znak zahvale, u prisutnosti njegove obitelji i domaćina, uručio je voditelj marketinga TZ grada Raba Luka Perčinić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime