Home Vijesti Na Rabu obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila

Na Rabu obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila

0
Na Rabu obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila

Foto: Foto: PU Rab

 

U četvrtak 29.09.2022. godine u 9 sati na središnjem križu Gradskog groblja Rab položen je vijenac i zapaljene svijeće za sve poginule i preminule djelatnike MUP-a RH. Uz načelnika Policijske postaje Rab Stjepana Bobana i policijske službenike, vijence su položili i svijeće zapalili predsjednik i članovi Udruge umirovljenika MUP-a RH, predstavnici Grada Raba i načelnik Općine Lopar Zdenko Jakuc. Potom su zapaljene svijeće na grobovima preminulih djelatnika Policijske postaje Rab.

Rab danas oglas

 

 

U suradnji sa DV „Pahuljica“ Rab od 10 sati na parkiralištu ispred zgrade Policijske postaje Rab, djelatnici policije su vrtićkoj djeci predstavili dio tehnike i opreme kojom se služe u svojem poslu. Također, djeca su imala prilike sa policajcima obići zgradu Policijske postaje Rab te se upoznali s nekim zadacima koje policija izvršava.

 

U petak 30.09.2022. godine u zgradi Policijske postaje Rab služena je sveta misa za sve poginule i preminule djelatnike Policijske postaje Rab koju je predvodio policijski kapelan vlč. Pavao Mokri.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime