Home Vijesti Nikola Grgurić novi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a

Nikola Grgurić novi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a

0
Nikola Grgurić novi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a

Foto: Foto: Ivica Hodak

Grgurić je izabran aklamacijom jednoglasno, a na toj je funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Petra Valovičića, čiji je rad u dosadašnjem djelovanju HDZ-a na području Grada Raba ocijenjen uspješnim.

{gallery}Izborna HDZ{/gallery}

Rab danas oglas

Aklamacijom je izabran i novi sastav Gradskog odbora jer je bilo predloženo točno 20 kandidata, koliko ih se i biralo. Razlika je samo u tome što je dosadašnji Gradski odbor činilo 16, a nakon ovih izbora 20 članova.

Novi prvi čovjek Gradske organizacije HDZ-a Raba, i aktualni gradonačelnik, Nikola Grgurić, zahvalio se na kraju izborne skupštine na povjerenju koje mu je ukazano. Vjeruje da će vlast na Rabu, koja je 2013. počela prelaziti, a prošle godine, nakon prijevremenih izbora, i kompletno prešla na stranu koalicije koju predvodi HDZ, snažnije pokrenuti razvoj Raba. U tom poslu veliku potporu, naglasio je, osim od svih članova stranke, očekuje i od sve aktivnije mladeži HDZ-a.

Izborni skup HDZ-a u Velikoj vijećnici Grada Raba zaključen je ustajanjem svih prisutnih i izvedbom neslužbene himne HDZ-a – „Bože čuvaj Hrvatsku“.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime