Home Vijesti Uzbudljivi Dani Dječjeg vrtiće “Pahuljica”

Uzbudljivi Dani Dječjeg vrtiće “Pahuljica”

0
Uzbudljivi Dani Dječjeg vrtiće “Pahuljica”

Foto: RabDanas

U ponedjeljak, 2. svibnja otvorena je izložba ”Svijet očima djece”. Na izložbi su predstavljeni grupni likovni radovi i skulpture djece jasličke i vrtićke dobi izrađeni raznovrsnim likovnim tehnikama. Izložbu je otvorila ravnateljica vrtića pozdravivši sve okupljene, a najveći pljesak okupljenih izmamile su djevojčice iz PO Lopar, Paulina i Leona, svojom recitacijom ”Svađalice” kao i ples i pjesma djece iz glazbenog programa pod vodstvom odgajateljice Kristine Holjar.

Istog dana se u PO Lopar u jutarnjim satima odvijalo druženje djece s pjesnikinjom Albinom Andreškić pod nazivom Loparska beseda.

Rab danas oglas

Dani vrtića nastavili su se u utorak vježbanjem u gradskoj sportskoj dvorani, a pod stručnim vodstvom trenerica Sport Life-a Rab. Djeca su uživala u zabavnim ritmovima i osmišljenim koreografijama.

Srijedu i četvrtak obilježio je emotivni oproštaj od predškolaca i svečana dodjela diploma. Uz red pjesme, plesa, igre i druženja predškolci su pokazali svojim roditeljima što su sve u vrtiću naučili, a njihovi odgajatelji uputili su im tople riječi za rastanak, želeći im sreću u novim životnim pustolovinama.

Dane vrtića zaključili smo 6.svibnja Danom dobrih poruka kada su djeca i odgajatelji dijelili pozitivne poruke, ukrašene na različite načine, svojim sugrađanima  i izmamili osmijeh na njihova lica.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime