Home Sport Sanjin Stojnšek treću godinu zaredom obranio naslov prvaka na Kupu Grada Raba u podvodnom ribolovu!

Sanjin Stojnšek treću godinu zaredom obranio naslov prvaka na Kupu Grada Raba u podvodnom ribolovu!

0
Sanjin Stojnšek treću godinu zaredom obranio naslov prvaka na Kupu Grada Raba u podvodnom ribolovu!

Foto: Foto: SRK Dolin

 

Nastupilo je 10 rapskih podvodnih ribolovaca koji su ukupno ulovili 50 kg ribe (30 kg oborite ribe i 20 kg ugora). Ulov je bio težinski lošiji nego inače, ali zato vrlo atraktivan. Tako izdvajamo 4 zubaca Sanjina Stojnšeka od kojih je najveći bio 2.582 grama, Lubena od 3.658 grama kojeg je ulovio Marin Javoran te Kirnju od 3.854 grama, ujedno i najkvalitetniji ulov Kupa, a ulovio ju je Andrej Petrović.

Rab danas oglas

 

Nakon vaganja rang lista je posložena tako da je Sanjin Stojnšek, već treću godinu zaredom, s osvojenih 11.644 bodova, pobjednik 23. Kupa Grada Raba te ujedno i prvak ŠRK Dolina. Drugo mjesto osvojio je Marijan Vidas s osvojenih 9.260 bodova, dok je treće mjesto pripalo Andreju Petroviću, s osvojenih 6.754 boda.

 

Da ne svedemo sve na statistiku i ozbiljne podatke, kao posebne zanimljivosti ovogodišnjeg natjecanja izdvajamo da je Marin Pahljina, koji inače zadnji predaje ulov, sada bio prvi u luci na predaji ribe, te da je ovo jedno od rijetkih natjecanja na kojem je Sebastijan Travaš ulovio ugora koji manji od njega.

 

Nakon natjecanja druženje se nastavilo čišćenjem ulovljene ribe i termičkom obradom iste za ručak u prostorijama prijateljskog kluba KPA Amfora kojima organizatori ovim putem zahvaljuju na podršci.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime