Home Vijesti Gradonačelnik Raba primio mlade malonogometne reprezentativce Hrvatske i njihovo stručno vodstvo

Gradonačelnik Raba primio mlade malonogometne reprezentativce Hrvatske i njihovo stručno vodstvo

0
Gradonačelnik Raba primio mlade malonogometne reprezentativce Hrvatske i njihovo stručno vodstvo

Foto: Foto: Ivica Hodak

Pozdravljajući mlade sportaše i njihovo stručno vodstvo, rapski je gradonačelnik istaknuo zadovoljstvo što je baš Rab izabran kao mjesto njihovih završnih priprema pred odlazak na pozivni turnir koji će se narednih dana održati u Japanu, u gradu Kobeu.

Na taj turnir mladi će hrvatski reprezentativci krenuti, točnije poletjeti u srijedu, 1. lipnja, dok je povratak planiran za 7. lipnja.

Velik broj mladih Rabljana aktivno uključen u sport

Rab danas oglas

Predstavljajući Rab u kraćim crtama, Nikola Grgurić je napomenuo da otok Rab sa svoja 92 kvadratna kilometra površine i s nešto manje od 10 tisuća stanovnika spada u red manjih, ali da je po bogatstvu svoje kulturno povijesne baštine, po onome što ostvaruje u turizmu, po broju znastvenika i značajnih povijesnih ličnosti koje je „poklonio“ čovječanstvu, zapravo veliki otok.

Ohrabrujuća je činjenica, kazao je gradonačelnik, koja govori o značajnom broju mladih na Rabu, a mnogi od njih su članovi nekih od brojnih sportskih klubova, počevši od najtrofejnijeg Kajak kluba „Rab 83“, preko Karate kluba „Enpi“ do najpopularnijeg nogometa, uz napomenu da samo malonogometni klubovi na otoku okupljaju u svojim redovima preko 300 nogometaša.

Uz to, dodao je, MNK „Rab“ s puno uspjeha natječe se u drugoj malonogometnoj ligi Hrvatske i upravo će oni danas u završnoj prijateljskoj pripremnoj utakmici odmjeriti snage s mladim reprezentativcima.

Durlen: “Nakon priprema na Rabu nema nam druge, nego osvojiti prvo mjesto u Japanu”

Nakon što je gradonačelnik reprezentativcima i stručnom vodstvu uručio prigodne poklone, Boris Durlen, član HNS, zadužen za mali nogomet i nogomet na pijesku i trener U21 reprezentacije Marinko Navrović posebno su se zahvalili gradonačelniku Nikoli Grguriću, predsjedniku MNK „Rab“ Stjepanu Bobanu i ukupno Rabljanima kao odličnim domaćinima.

Na pitanje rapskog gradonačelnika, kako će proći na turniru u Japanu, gospodin Durlen je odgovorio, kako sada, nakon ovih priprema na Rabu, nema druge nego osvojiti prvo mjesto.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime