logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Ponedjeljak, 06 Lipanj 2016 11:04

41 godinu duga ljubav Raba i Johanna Rösslera

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
41 godinu duga ljubav Raba i Johanna Rösslera Foto: Ivica Hodak

Gospodin Johann je zajedno sa svojom, nažalost, pok. suprugom, na Rab stigao prvi puta prije točno 41 godinu. Taj je godišnji odmor proveo u jednom od objekata Hotelskog poduzeća „Imperial“ u Suhoj Punti. Već sljedeće godine postali su i ostali stalnim gostima, znači sada punih 40 godina, obitelji Branka Matušana u Banjolu.

Na Rab sada dolaze tri generacije Rösslerovih

Toliko su se zaljubili u Rab, pa i u svoje domaćine, da više nisu ni pomišljali tražiti neku drugu destinaciju za svoj godišnji odmor na karti Europe ili svijeta. Na Rab su privukli i svoje nasljednike, djecu i unučad, tako da posljednjih godina na otok dolazi već treća generacija Rösslerovih.

Bio je to dovoljan povod Turističkoj zajednici Grada Raba da ih pozove u svoje prostorije i da se gospodinu Johannu zahvali plakektom i prigodnim poklonima za njegovu dugogodišnju vjernost otoku. To je u ime Ureda Turističke zajednice Grada učinio voditelj marketinga Luka Perčinić.

Od svih mjeseci u godini, samo u veljači i prosincu još nije boravio na Rabu

Za kraj valja spomenuti još nekoliko zanimljivosti koju smo doznali od gospodina Johanna Roesslera. Rekao nam je da na Rab dolazi najmanje dva puta godišnje. Rekordna mu je jedna godina kada je na otok došao čak šest puta. Zanimljivo je također da Rab, do sada, kada je u pitanju cijela godina, nije posjetio samo u prosincu i veljači.

Pročitano 1742 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia