Home Vijesti Rab domaćin ljetnog futsal kampa najboljih reprezentativaca Hrvatske u kategorijama U-17 i U-19

Rab domaćin ljetnog futsal kampa najboljih reprezentativaca Hrvatske u kategorijama U-17 i U-19

0
Rab domaćin ljetnog futsal kampa najboljih reprezentativaca Hrvatske u kategorijama U-17 i U-19

Foto: RabDanas

Naime, nakon odigrane završnice prvenstva Hrvatske za juniore, održane u Rugvici pored Zagreba i završnice prvenstva Hrvatske za kadete, održane na Rabu, najbolji pojedinci u tim kategorijama pozvani su u kadetsku i juniorsku reprezentaciju Hrvatske. U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza svake godine održavaju se kampovi gdje najbolji pojedinci u navedenim kategorijama treniraju i gdje se radi selekcija najboljih pojedinaca koji će ubuduće nastupati za U-21 futsal reprezentaciju Hrvatske.

Za napomenuti je da su svi sadašnji članovi U-21 futsal reprezentacije Hrvatske prošli ove kampove dok su bili u mlađim uzrastima.

U kampu će trenirati i 4 igrača s Raba

Rab danas oglas

Za vrijeme održavanja kampa planirana su po dva treninga dnevno (od 9 do 12 sati i od 17,30 do 21,30 sati) a u kampu će sudjelovati i četiri lokana igrača s Raba, po dvojica iz svake kategorije. Ovo je prilika i našim malonogometašima da pokažu svoje umijeće, a tko zna, možda im ovo bude i prvi korak za ulazak u neku od futsal reprezentacija Hrvatske.

Treninzi otvorenog tipa

Treninzi su otvorenog tipa i svi zainteresirani mogu doći u sportsku dvoranu pogledati umijeće naših futsal reprezentativaca u kategorijama U-17 i U-19.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime