Home Vijesti Dobrodošli džezeri!

Dobrodošli džezeri!

0
Dobrodošli džezeri!

Foto: Foto: Goran Ćuk

Prednost ovog kafića je ta što se nalazi na atraktivnom i ljeti frekventnom Trgu Municipium Arba. U razgovoru s vlasnikom kafića Goranom Ćukom doznali smo da ovo mjesto pretendira postati kultnim sastajalištem ne samo otočkih ljubitelja dobre glazbe već i odredište brojnim turistima koji još uvijek nisu ”otrovani” lakopitnim notama brzog zaborava.

Uz Beach Bar Banova Vila, Moderato caffe tako postaje oazom dobre glazbe koja će doprinijeti kvaliteti izvanpansionske ponude u turističkoj sezoni. Puna terasa usprkos lošem vremenu svjedoči da su na dobrom putu. Mi im želimo puno uspjeha i da ustraju u svojem naumu. Put je težak jer se tek trebaju izboriti za svoje mjesto na otoku. Za sad već imaju podršku brojnih glazbenika, obožavatelja dobre glazbe, a pozicija i ugođaj jamče dobro raspoloženje i zabavu. Odlično polazište, već potvrđena vrhunska svirka Kvarteta ”Divertimento”, a i mi novinari ovaj kafić vidimo kao mjesto svojeg okupljanja.

Rab danas oglas

Dakle, ljubitelji džeza, središte dobre glazbe na Kvarneru nalazi se uz rivu staroga grada Raba s pogledom na more i vrijeme koje je davno nestalo, a vraća ga glazba uz koju su mnogi odrastali, zaljubljivali se ili učili prve akorde na gitari.

Za Seebiz.eu i RabDanas s Raba, Krešimir Butković
Foto: Goran Ćuk

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime