Home Vijesti Jedan od najvećih europskih trgovačkih lanaca snimao reklamni spot na Rabu

Jedan od najvećih europskih trgovačkih lanaca snimao reklamni spot na Rabu

0
Jedan od najvećih europskih trgovačkih lanaca snimao reklamni spot na Rabu

Foto: RabDanas

Trgovački lanac odlučio je početkom travnja 2016. započeti snimanje reklamnog spota koji će se prikazivati na TV postajama po čitavoj Europi prigodom lansiranja novog asortimana njihovih proizvoda vezanih za balkansku, odnosno, mediteransku kuhinju.

Prvi dio spota snimao se u Istri, uključujući posjete maslinicima i uljarama, dok se drugi dio snimao na otoku Rabu.

Rab danas oglas

Prvog dana snimalo se u konobi „Kod Kineza“, uz veliku pomoć vlasnice Nede i njezinog kuhara Davora. U meniju karakterističnom za rapsko podneblje uživao je mladi par angažiranih glumaca.

Drugog dana snimane su scene ribarenja i podizanja punih ribarskih mreža ispod staroga grada kao i na poštama blizu punte Frkanja, na način da je uvijek u pozadini bila vidljiva prepoznatljiva silueta grada Raba.

Ekipa se potom preselila u Hotel restoran Barbat gdje su uz vrhunsku asistenciju bračnog para Andrić snimani kadrovi pripremanja ribljeg menija. Gospodin Davor Andrić je za potrebe snimanja ustupio i artefakte izložene u sklopu restorana, a u čitavom projektu sudjelovalo je još nekoliko domaćih ljudi među kojima su se u glumačkim rolama posebno istaknuli Joško Štokić, Sebastian Travaš i Marinko Krstačić.

Svi članovi njemačke produkcijske kuće kao i predstavnici klijenta oduševljeni su snimljenim materijalom, ljepotama Raba, te posebno ljubaznošću susretljivih domaćina koji su sudjelovali u projektu.

Kako doznajemo od gospodina Bravarića već je dogovoreno da će Rab ostati kao moguća filmska destinacija za sljedece projekte.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime