logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

  • Imperial

Kako Tužibaba funkcionira

Rab Danas
Rab Danas
Offline
1
Imate neki problem koji treba netko riješiti... Ne znate tko je nadležan za rješavanje, ne znate kada će se riješiti i ne znate proceduru rješavanja. Onda dođete na tužibabu i taj problem podijelite sa svima, zamolite za pomoć i nadate se ili da će vam netko objasniti postupak rješavanja ili ukazati na odgovornu osobu/instituciju - jednostavno, ponuditi dobar prijedlog što učiniti na konkretan problem.

Ako se primjerice na nekoj lokaciji na otoku odlaže nepropisno smeće onda problem možete opisati u sekciji za tekst. Na karti možete lokaciju označiti. Prvo odaberite "Hrvatsku (Croatia)" iz padajućeg izbornika, zatim oznaku lokacije možete pomicati po karti dok ne dođete na odgovarajuću poziciju.

Ako imate nekoliko fotografija, njih možete dodati na linku prilozi pri dnu Tužibabe, a također možete dodati Tagove (kako bi posjetitelji lakše pronašli diskusiju preko tražilice), ankete, web linkove ili pak diskusiju zaštiti lozinkom kako bi samo neki korisnici s lozinkom imali pravo pristupa.

Dugoročan cilj tužibabe je ostvariti izravnu komunikaciju građana s gradskim i općinskim vlastima otoka Raba koje bi imale zastupnika na Tužibabi, a koji bi odgovarao ljudima na pitanja u kratkom roku, kao što je recimo to učinio Grad Rijeka sa svojim modelom. Na taj bi način građani dobili brzu, točnu i kvalitetnu informaciju / savjet vezano za neki problem ili bi se problemi riješili u promtnijem roku. Držite fige da u takvom dogovoru uspijemo.

Odgovora (0)
  • Ovdje još nema odgovora
Vaš odgovor

Popularno

Novi oglasi

Peć kamin Aurora Plamen
( / Građenje, opremanje, uređenje doma)

Peć kamin Aurora Plamen

Gliser Elan
( / Auto, moto, nautika)

Gliser Elan

Ford Cmax 2016.g.
( / Auto, moto, nautika)

Ford Cmax 2016.g.

Posljednje teme s tužibabe

U nastavku dostavljam slijed dopisa koje sam slao komunalnom redaru, gradonačeln...
Prije 2 godina 0 23585
Imate neki problem koji treba netko riješiti... Ne znate tko je nadležan za rješ...
Prije 3 godina 0 28971

Novo u imeniku

Web Arba

Obrt Web Arba od 2005. posluje na otoku. Bavi se servisom računala i računalne opreme, izradom…

Sea Kayak Croatia

Mala tvrtka za velike doživljaje na Jadranu!