Home Vijesti Prekrasna Rabljanka MAJA LONČAREVIĆ nova je Kraljica Jadrana 2019.

Prekrasna Rabljanka MAJA LONČAREVIĆ nova je Kraljica Jadrana 2019.

0
Prekrasna Rabljanka MAJA LONČAREVIĆ nova je Kraljica Jadrana 2019.

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Prelijepe finalistice izbora Kraljice Jadrana, koje su na otok Rab pristigle s cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, proteklih su nekoliko dana provele u završnim pripremama za spektakularni finalni izbor za Kraljicu Jadrana 2019., koji je održan sinoć, pred brojnom publikom, na velikoj pozornici smještenoj na Trgu sv. Kristofora u gradu Rabu.

Rab danas oglas

 

Prestižna titula najljepše pripala je prekrasnoj Rabljanki Maji Lončarević, djevojci koja živi na relaciji između Rijeke i otoka Raba i trenutno pohađa Hoteljersko-turističko učilište u Zagrebu. Maja je dvije godine živjela u Kanadi, izvrsno priča engleski jezik, a također zna španjolski i strast su joj latinoamerički plesovi i pjevanje. Vedra je ambiciozna i komunikativna osoba koja voli biti okružena pozitivnim ljudima. U slobodno vrijeme voli kuhati, vodi svoj blog o kuhanju, aranžiranju hrane i slastica.

Modelingom se također želi baviti u svojoj budućnosti i putovati svuda po svijetu te tako promovirati turizam u Hrvatskoj.

 

Prvom princezom proglašena je Michele Salome Kursar iz Pule, a druga princeza je Lara Ivezić iz Rijeke. Titulu kraljice fotogeničnosti odnijela je Martina Dovođa, kraljica medija ove godine je Petra Meglaj dok je za kraljicu osobnosti okrunjena Nadina Spahić, a Tanja Žanić nova je kraljica elegancije.

 

Publiku su kroz program vodili poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak i prekrasna mlada voditeljica Elena Jung. Djevojke su prošetale pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama te u kupaćim kostimima, a za dobru zabavu i za glazbeni dio večeri pobrinuli su se grupa “Colonia” i članice plesne skupine Megablast.

 

Maja Lončarević i Danijela Gračan

 

Novoj Kraljici Jadrana 2019. pobjedničku lentu stavio je član žirija, gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, dok joj je krunu predala bivša kraljica Hrvatske Danijela Gračan koja je prije 19 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu Kraljice Svijeta

 

Veselo je bilo i na nakon izbora priređenom afterpartyju u Lounge baru „Royal“, na kojem se novoizabrana Kraljica Jadrana Maja Lončarević po prvi puta predstavila javnosti te prerezala Rapsku tortu.

 

Čestitamo našoj Maji i želimo joj da jednako uspješna bude i na finalnom izbor Kraljice Hrvatske 2019. koji će se održati početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime