Home Vijesti Grad Rabu „srebro“ u kategoriji Destinacija godine – odmorišni turizam

Grad Rabu „srebro“ u kategoriji Destinacija godine – odmorišni turizam

0
Grad Rabu „srebro“ u kategoriji Destinacija godine – odmorišni turizam

Foto: RabDanas

 

U četvrtak se u Vinkovcima dodijelio prvi dio nagrada, a Rab je kao finalist u kategoriji Destinacija godine, odmorišni turizam, zauzeo drugo mjesto te potvrdio status među top turističkim destinacijama u Hrvatskoj. Dodijeljeno Priznanje preuzeo je gradonačelnik Nikola Grgurić.

Rab danas oglas

U finalnoj konkurenciji između Poreča, Raba i Rovinja, najuspješnijom destinacijom za odmorišni turizam u Hrvatskoj proglašen je Rovinj, a nagrada je uručena gradonačelniku Marku Paliagi.

 

Drugi dio nagrada dodijelio se u petak u Osijeku, a nagrade su uručili predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te predsjednik HGK-a Luka Burilović. Tom prigodom je Općini Lopar, odnosno Rajskoj plaži, dodijeljena nagradu za najbolju plažu u 2019. godini.

 

Ovom dodjelom nagrada zaključeni su Dani hrvatskog turizma održani u Slavoniji, na kojima je sudjelovalo preko tisuću sudionika iz hrvatskog turističkog sustava te iz poslovnog i društvenog života, a Slavonija se organizacijom manifestacije na vrhunskoj razini pokazala izvrsnim domaćinom.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime