Home Vijesti Četristotinjak mališana u najveselijoj i najljepšoj povorci rapskog karnevala

Četristotinjak mališana u najveselijoj i najljepšoj povorci rapskog karnevala

0
Četristotinjak mališana u najveselijoj i najljepšoj povorci rapskog karnevala

Foto: RabDanas

 

Ana, Elza, Olaf i neizostavni sob Sven, svojom su nas ljepotom i radošću tako učinili dijelom prave maškarane bajke. Vesela povorka s trga je krenula prema Gradskoj sportskoj dvorani predvođena taktovima Limene glazbe DVD-a Rab, a u njoj su se redom našli; Miševi i mačke naglavačke, Hrvatski navijači, Micky i Minnie mousi, te Kišni oblaci iz Dječjeg vrtića „Pahuljica”, njih je slijedila Ekipa iz Bikini doline čije kreacije sad već isčekujemo svake godine.

Rab danas oglas

Za njima je jurila Nabrijana ekipa iz Osnovne škole Ivana Rabljanina – B smjena, koju su činili svi sportaši uigrani u jedan tim, pa je to bio pravi praznik sportova; od ritmičke gimnastike, preko nogometa i tenisa pa sve do skijanja. Da sve skupa bude jako slatko potrudila se Područna škola Supetarska Draga čiji su maškarići bili zamaskirani u bombone. Pomalo slomljenim koracima kretala se i skupina Kostura iz Komina predvođena ovogodišnjom kraljicom karnevala plemenitom Kostildom Kosturić.

Povorci se pridružila i plesna skupina Mališani iz Udruge Kocka kao i pojedinačne maske među kojima je bilo princeza, kornjača, raznoraznih junaka pa čak i perilca rublja.

 

Svi su se imali prilike i predstaviti u dvorani gdje im je nakon plesa i zabave meštrica Sanja uručila zahvalnice i poklone za sudjelovanje. Organizatori i ovogodišnje dječje redute koja je okupila četristotinjak mališana već su uigrani tim kojeg čine; Udruga za djeci u mlade Kocka te Pučko otvoreno učilište Rab, naravno uz pokroviteljstvo Grada Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime