logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 08 Rujan 2020 06:46

Ekipno zlato i izbornikov poziv mladim rapskim karatistima na reprezentativne pripreme

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

 Još jedna izuzetno lijepa vijest stigla nam je iz Karate kluba Rab-Enpi. Naime, 24. izdanje tradicionalnog turnira Međimurje Open, jednog od najjačih hrvatskih karate turnira koji je u subotu 5. rujna u Čakovcu okupio 402 natjecatelja, mladim će rapskim karatistima; Dorianu Fafanđelu, Damjanu Bravariću Ćilu i Antoniji Matušanu, ostati u posebno lijepom sjećanju.

 

Ne samo da su nastupivši u seniorskoj konkurenciji osvojili ekipno zlato (premda pripadaju juniorima), već su doživjeli i to da im priđe izbornik hrvatske reprezentacije, te da im, uz čestitke i pohvale, "uruči" pozivnicu na sljedeće reprezentativne pripreme.

- "Ovo je", kazao nam je trener Zdravko Naletina, "još jedan dokaz da se naš veliki rad isplatio, jer treniralo se tijekom cijelog ljeta, svakoga dana, a ponekad i po dva puta dnevno."

 

Da su se Dorianu, Damjanu i Antoniju u Čakovcu dobrano odškrinula vrata mogućeg reprezentativnog nastupa na Europskom prvenstvu, potvrđuju i izbornikove riječi kojima ih svrstava u prvi red kandidata za put u Finsku.

 

Zlatni trojac pod maskama: Dorian Fafanđel, Damjan Bravarić Ćilo i Antonio Matušan

 

Turnir u Čakovcu bio je fantastično organiziran, uz maksimalno pridržavanje epidemioloških mjera, od mjerenja temperature, skeniranja akreditacija, tretmana nogu, ruku, odjeće, torbi, dvorane, pa sve do ulaska na turnir po kategorijama.

 

Na kraju trteba dodati da su Dorian i Antonio u pojedinačnoj konkurenciji nažalost izgubili u borbi za broncu, ali to je bilo poslije ekipnog nastupa, kada se već slavilo - s velikim razlogom.

 

Čestitke karatistima, treneru i čitavom klubu!

Pročitano 1236 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450